9. Banii si valorile zilelor noastre

Întrunire duhovnicească din data de 28.11.2015

Capture
Eliade Rotariu, medic si coach

Prezentatori: Eliade Rotariu, medic si coach
Ieromonah Serafim Ioan Crucianu

Aspecte discutate:
(1) raportarea propriilor valori la Sfânta Evanghelie, la iubirea fata de Dumnezeu si fata de semeni
(2) propriile valori si ierarhizarea lor
(3) raportarea la bani – locul potrivit pentru valorile financiare

invitatie - noiembrie-page-001 (1)

2 păreri la “9. Banii si valorile zilelor noastre”

  1. „Banii si valorile zilelor noastre” a fost un forum de discutii interesant, interactiv. Am invatat, cu ajutorul parintelui, ca trebuie sa stabilim care sunt valorile noastre, care e ierahia acestora, care sunt cele de care ne putem lipsi, sau mai bine zis, care sunt baza de la care am putea sa le castigam si pe celelalte. Mi-a placut si interactivitatea prezentarii domnului Eliade, care mizeaza pe comunicare directa si pe lucruri practice. In cazul banilor, cel mai important aspect discutat mi s-a parut raportarea la ei cu idei de economisire, investire si intr-ajutorare.

  2. Doamne-ajuta! „Banii si valorile zilelor noastre” este o tema pe care am considerat-o interesanta si la care as fi vrut sa particip… insa astazi am fost nevoita sa merg la serviciu.
    Oare care sunt valorile adevarate si cum putem sa traim fericiti intr-o lume in care valorile se schimba, uneori in detrimentul fiintei umane? Astept cu interes impresiile participantilor si nadajduiesc sa ne revedem la intalnirea din luna decembrie. Violeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *