4 păreri la “10. Eliberarea prin iertare”

 1. Eliberarea prin iertare …. Foarte necesara altfel ne osandim pe noi insine in momentul in care rostim Tatal nostru. S.a.m.d.p. Consider ca fiecare subiect care se dezbate in cadrul acestor intruniri duhovnicesti are o mare importanta , punerea in aplicare a ceea ce se dezbate reprezinta un pas inainte spre dobandirea mantuirii (partea cu aplicatul ramane de vazut … dar nadajduim la Dumnezeu si la Maicuta Sfanta sa ne ajute). Ma bucur ca se fac aceste intruniri pentru ca dupa parerea mea niciodata nu stii indeajuns cand este vorba despre calea sanatoasa pt suflet si dreapta pe care si-o doreste Dumnezeu sa o urmam. Sper sa se organizeze in cat mai multe parohii si manastiri intruniri duhovnicesti. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca!Claudia C, Cluj.

 2. Iertarea e un alt mod de a-l cunoaste pe Dumnezeu mi se pare a fi, in rezumat, discutia de sambata trecuta. Prezentatorii au adus exemple din vietile personale pentru a ne ajuta sa ne dam seama de nocivitatea asupra sufletului, trupului si duhului a neiertarii noastre sau a semenilor. Multumim tuturor pentru dar!

 3. „Eliberarea prin iertare” a fost o tema care a adus, pentru cei din public, minunate cadouri in preajma Sarbatorilor. Cei trei vorbitori au conturat atmosfera de Craciun prin: (1) o serie de teme de reflectie pentru „curatenie sufleteasca”, (2) un brad impodobit cu metode pentru a ierta si (3) o lista de comportamente pentru sustinerea iertarii.
  Apreciez de asemenea implicarea publicului, prin interventiile la subiect si exemplele din viata de zi cu zi.

  Sarbatori fericite tuturor si un colind simbolic:
  „Deschide usa crestine/ Ca venim din nou la tine
  Drumu-i lung si-am obosit/ De departe am venit.”
  Violeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *